Vrei ultimele noutati Printflex Studio?

Inscrie-te acum si iti trimitem regulat ultimele promotii, preturi si alte informatii utile.

Inscrie-ma!

trimitem doar informatii utile pentru tine, la momentul potrivit. fara spam, fara gogosi.

Despre noi

Imprimeria Printflex, cea mai buna alegere in ceea ce priveste nevoile dumneavoastra de design & print

printflex_ink_aboutus

Bine ati venit la Printflex

 

Printflex Studio este o companie tanara din Cluj-Napoca, care vine cu o viziune noua pe piata.

Infiintat in 2012, Studioul nostru ofera o gama variata de servicii dedicate companiilor, de dimensiuni mici, medii si mari, de la design si printare materiale publicitare pana la realizare website si administrare pagini de social media.

Incercam sa aducem clientului exact ceea ce are nevoie la calitate superioara si la preturi bune.

Daca este vorba doar de design, consultanta in publicitate sau imprimare, print si finisare, personalizare, noi suntem aici sa gasim solutia pentru clientul nostru.

Contactati-ne astazi!

Grafic design, design de materiale publicitare, branding, creare de logo, vectorizare, prelucrare foto, design meniuri restaurante si bar, servicii de print, toate acestea in Cluj-Napoca pe str. Memorandumului nr.4 la Printflex Studio sau oriunde in Romania folosind datele de contact.

 • Ce spun clientii nostri despre noi?

  Printflex ne-a oferit nu doar suport rapid in printing, ci si solutii si consiliere in design. Colaborarea noastra a fost excelenta pana in acest moment, au dat mereu dovada de profesionalism si seriozitate, toate aranjate frumos intr-un ambalaj original, la fel ca si produsele lor :)

  Mandala Travel,
  Agentie turism

 • Ce spun clientii nostri despre noi?

  La colaboratorii nostri cautam promptitudine, flexibilitate si mai ales calitate. De pe piata clujeana doar Printflex s-a ridicat la înaltimea asteptarilor noastre. Ne face placere sa îi recomandam fara rezerve oricui are nevoie de serviciile pe care le ofera.

  Bon Bon Candy,
  Magazin de bomboane

 • Ce spun clientii nostri despre noi?

  O echipa tanara, serioasa si dinamica care-ti va sta mereu la dipozitie. Autostickere.ro recomanda cu caldura serviciile profesionale oferite de Printflex.

  testimonial

  Autostickere.ro,
  Magazin stickere auto