Vrei ultimele noutati Printflex Studio?

Inscrie-te acum si iti trimitem regulat ultimele promotii, preturi si alte informatii utile.

Inscrie-ma!

trimitem doar informatii utile pentru tine, la momentul potrivit. fara spam, fara gogosi.

Design Web & Media Sociala

Servicii de design si social media pentru reflectarea brandului companiei dumneavoastra in mediul online

Website de prezentare

Site-urile de prezentare sunt menite sa fie simple dar de efect. Prin prezentarea serviciilor dumneavoastra si in mediul online, deschideti usa unor noi posibilitati si usurati accesul a cat mai multor clienti la serviciile oferite de voi.

Cu un design de impact, creat pe tema si profilul firmei dumneavoastra, un site are efect pozitiv asupra profitului dumneavoastra si asupra imaginii publice.

Un site de prezentare include: 5-6 pagini de prezentare, slideshow cu imagini representative, galerie foto cu produsele, pagina de contact cu formular.

Cere o oferta de pret personalizata!

thumbnail webdesign1
thumbnail webdesign2

Website cu panou administrativ

Site-urile cu panou administrativ sunt recomandate firmelor care doresc sa adauge si sa modifice continutul de pe site in orice moment.

Cu acest panou administrativ nu mai trebuie sa apelati la noi sau alta firma specializata pentru a va pune continut nou pe site.

Panoul este usor de utilizat, este protejat cu parola si este accesibil de la orice calculator conectat la internet.

Cere o oferta de pret personalizata!

Administrare Social Media

Cele mai multe firme au numai de castigat folosind o resursa foarte la indemana si ieftina pentru promovarea produselor si serviciilor lor: Facebook-ul.

Facebook este o sursa excelenta de noi potentiali clienti, un loc bun pentru a creea reputatie si notorietate. Oamenii de pe facebook sunt receptivi la noi oferte de produse si servicii, iar firmele trebuie doar sa fie in pas cu moda.

Pagina de facebook pentru firme a devenit in zilele noastre un must-have, de aceea echipa Printflex Studio vine in ajutorul vostru cu acest serviciu de administrare pagina business. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

thumbnail webdesign3