Vrei ultimele noutati Printflex Studio?

Inscrie-te acum si iti trimitem regulat ultimele promotii, preturi si alte informatii utile.

Inscrie-ma!

trimitem doar informatii utile pentru tine, la momentul potrivit. fara spam, fara gogosi.

Invitatii & Accesorii Nunta

O nunta ca-n povesti cu invitatii si accesorii personalizate care sa va farmece invitatii

Invitatii de nunta personalizate

Cu pasiune pentru frumos, interes pentru parereile clientului, cu ajutorul studiilor superioare in graphic design si a experientei noastre ca designeri, venim in intampinarea voastra cu invitatii de nunta complet personalizate pe gustul vostru. Invitatia de nunta este primul detaliu care ofera un mic preview asupra a ceea ce va avea sa urmeze – marea zi. Invitatii vostri vor fi cu siguranta impresionati atunci cand le oferiti o invitatie atent create. Toate invitatiile sunt complet personalizate dupa preferintele voastre si fiecare invitatie in parte este apoi atent finisata si lucrata manual.

Livram in toata tara prin Prioripost sau curierat rapid!

Procesul de creatie a unei invitatii de nunta inedite:
1. Se discuta despre tematica nuntii, despre culori preferate, stiluri favorite, etc.
2. Designerul nostru va pregateste cateva variante pe baza discutiei anterioare.
3. Dupa ce alegeti 1-2 variante care va plac din cele prezentate inainte, va pregatim o invitatie de proba, complet finisata.
4. Dupa ce ati confirmat modelul de invitatie dorit si proba efectuata, se trece la productia propriu-zisa a intregii comenzi. Acest proces poate dura in jur de 2-5 zile lucratoare, in functie de complexitatea lucrarii.

Va asteptam cu drag la noi in vizita, pe strada Memorandumului nr.4 din Cluj-Napoca, sa discutam mai multe si sa vedeti modelele create de noi. Contactati-ne astazi pentru a stabili o intalnire!

imagine_home_invitatii